Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

انتخابات ریاست جمهوری به زودی برگزار می‌شود. در این بین نامزد‌ها شعار‌ها و اظهارات خود را بر روی اوضاع اقتصادی و برنامه‌هایی برای بهبود وضعیت کشور متمرکز ساخته‌اند.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ روزنامه لبنانی "الاخبار" نزدیک به گروه حزب الله لبنان در گزارشی درباره وعده‌های اقتصادی نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری ایران می‌نویسد: "محسن رضایی یکی از نامزد‌های انتخابات وعده داده که واحد پول ملی ایران را به ثبات خواهد رساند و کاری خواهد کرد که پس از دلار و یورو واحد پول ایران قوی‌ترین واحد پولی در جهان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی وعده داده در صورت پیروزی در انتخابات به ۴۰ میلیون ایرانی ۴۵۰ هزار تومان یارانه ماهانه خواهد داد. او هم‌چنین گفته که دولت احتمالی‌اش ۴ میلیارد دلار از فروش فرآورده‌های نفتی را پس‌انداز می‌کند تا هزینه یارانه پرداختی دولت به مردم تامین شود.

از سوی دیگر، "عبدالناصر همتی" رئیس سابق بانک مرکزی ایران و از نامزد‌های فعلی انتخابات در کلاب هاوس صحبت کرده و شعار‌های رضایی را پوپولیستی دانسته است.

او گفته است: "برخی نامزد‌ها از یارانه ۴۵۰ هزار تومانی و وام‌های ۵۰۰ میلیون تومانی به زوج‌های جوان سخن گفته‌اند. آنان باید بگویند این پول‌ها را می‌خواهند از چه منبعی تامین کنند؟ آنان می‌گویند می‌خواهند از شهروندان حمایت کنند. امیدوارم چنین باشند، اما تنها به من بگویند که می‌خواهند این پول را از کجا بیاورند"؟

او اشاره کرده با این شعار‌ها تنها بار تورم بر دوش مردم سنگین‌تر خواهد شد. همتی همچنین از قاضی‌زاده هاشمی، دیگر نامزد انتخاباتی نیز کرده است. او مدعی شده بود می‌تواند به بحران بورس در ایران ظرف مدت سه روز پایان دهد.

علاوه بر‌این "قاضی‌زاده هاشمی" وعده وام چند صد میلیونی را به جوانان برای کار، ازدواج و مسکن داده و گفته قصد دارد نرخ تورم را به پایین‌ترین سطح در ۴ سال اخیر برساند.

در این میان، "ابراهیم رئیسی" دیگر نامزد انتخاباتی گفته که اقتصاد باید به "بخش خصوصی واقعی" واگذار شود. این در حالی که رئیسی پیشتر بار‌ها از نحوه خصوصی‌سازی در دولت‌های پیشین انتقاد کرده بود.  رئیسی تاکید کرده که باید ریشه‌های مافیای قاچاق در ایران خشکانده شوند.

سعید جلیلی دیگر نامزد انتخابات از طرح‌اش برای راه‌اندازی پروژه تهاتر یا مبادله کالا به کالا خبر داده است تا مشکلات ارزی حل شود.

علی لاریجانی، رئیس سابق مجلس و از نامزد‌های رد صلاحیت شده توسط شورای نگهبان، پیشتر در توئیتی با انتقاد از سعید جلیلی نوشته بود: "اگر توانستید زندگی شخصی‌تان را با داد و ستد تهاتری ظرف مدت یک ماه اداره کنید، این طرح را در کشور نیز اجرا کنید".

منبع: آفتاب

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری نامزد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۷۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغات نامزدهای مرحله دوم انتخابات مجلس صبح پنجشنبه به پایان می‌رسد

به گزارش قدس آنلاین، ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره ۲ خود در خصوص پایان زمان تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، اعلام کرد: «به آگاهی ملت شریف ایران اسلامی می رساند، با عنایت به ماده (۷۰) قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، تبلیغات نامزدهای مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ساعت ۰۸:۰۰ صبح روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۳/۲/۲۰ به پایان می رسد و هرگونه فعالیت تبلیغاتی پس از آن ممنوع است.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: لذا از تمامی نامزدها، احزاب، گروه های سیاسی، هواداران و عموم مردم تقاضا می شود پس از پایان مهلت زمان تبلیغات، از انجام هرگونه فعالیت تبلیغی له یا علیه نامزدها پرهیز کنند و در روز اخذ رای نیز از به همراه داشتن هرگونه اقلام یا نماد تبلیغاتی (نظیر عکس و...) خودداری کنند.»

گفتنی است؛ انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، مشخص خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • صدای نامزدهای انتخابات مجلس در «ایران‌صدا»
  • نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی
  • تبلیغات نامزدهای مرحله دوم انتخابات مجلس صبح پنجشنبه به پایان می‌رسد
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • تبلیغات صوتی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در نرم افزار ایران صدا فراهم شد
  • رئیسی:تورم روز به روز کاهشی می‌شود/ فرآیند تولید ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن اجرایی شده است/گشت ارشاد مدیران عملیاتی شده است
  • همه چیز مهیای رقابت بین نامزدهای ۲ حوزه انتخابیه مجلس در فارس است
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • عملیات وعده صادق اهمیت مشارکت در انتخاباتِ دور دوم را تشدید کرد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در حوزه انتخابیه قائم‌شهر معرفی شد