Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- بانک مرکزی دستورالعمل تعیین تکلیف دارایی‌های واحد تولیدی در جریان تملیک یا تملیک شده توسط موسسات اعتباری را ابلاغ کرد.

 به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با همکاری و هماهنگی دادستانی کل کشور، وزارت صنعت، معدن و تجارت و شبکه بانکی کشور جهت اجرای تکالیف شورای پول و اعتبار برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و تسهیل بازگشت بنگاه‌های تولیدی به چرخه تولید دستورالعمل تعیین تکلیف دارایی های واحد تولیدی در جریان تملیک یا تملیک شده توسط موسسات اعتباری را ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس دستور العمل شورای پول و اعتبار، واگذاری دارایی‌های واحد تولیدی تملیک شده به مالک قبلی آن، منوط به درخواست مکتوب مالک قبلی، از طریق مذاکره و به صورت نقدی و اقساطی امکان پذیر است.

واحدهای تولیدی برای تملیک دارایی ها به روش اقساطی باید از طریق قرارداد اجاره به شرط تملیک و پرداخت حداقل 10 درصد مبلغ بدهی مالک قبلی به صورت نقدی اقدام کنند که مدت بارپرداخت این بدهی با احتساب یک دوره تنفس یکساله، حداکثرپنج سال پیش بینی شده است.

این دستورالعمل شامل دارایی‌هایی واحدهای تولیدی که حداکثر یک سال از تملیک انها گذشته باشد می‌شود و در مورد اشخاصی که دارایی واحد تولیدی آنها پیش از ابلاغ این شیوه‌نامه به تملک بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی درآمده است، مشروط بر آنکه بیش از 18 ماه از تملک آن دارایی‌ها سپری نشده باشد، مهلتی حداکثر شش‌ماهه از زمان ابلاغ این دستورالعمل در نظر گرفته می‌شود تا درخواست خود را به واحد بانکی یا موسسه اعتباری مربوطه اعلام کنند.

بر اساس این گزارش، دستورالعمل تعیین تکلیف دارایی های واحد تولیدی در جریان تملیک یا تملیک شده توسط موسسات اعتباری، یک هزار و سیصد و بیست و هشتمین جلسه شورای پول و اعتبار در تاریخ پنجم بهمن سال جاری به تصویب رسید.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شورای پول و اعتبار موسسات اعتباری تملیک شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۰۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت ورزش تکلیف VARرا مشخص کند/امیدوارم فصل آینده VARداشته باشیم

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی محمدنبی نایب رئیس فدراسیون فوتبال در حاشیه مراسم مرحوم مسعود اسکویی (گوینده رادیو ورزش) در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا دستگاه‌های کمک داور ویدئویی VAR خریداری شده به هفته‌های پایانی لیگ برتر نرسید، اظهار داشت: در خصوص خرید دستگاه‌های VAR هم وزارت ورزش و هم فدراسیون فوتبال فعالیت‌هایی را انجام دادند و مسئولیت خرید این دستگاه‌ها بر عهده فدراسیون فوتبال است.

او ادامه داد: تأمین بودجه خرید این دستگاه‌ها از سوی وزارت ورزش و جوانان تأمین شده است و در این رابطه شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی کمی تعلل می‌کند و باید تکلیف ما را مشخص کند اگر بنا است که این شرکت دستگاه‌ها را وارد کند این کار را انجام دهد در غیر این صورت به ما بگویند که سریع‌تر VAR را وارد کشور کنیم.

محمدنبی تصریح کرد: شرکتی که باید این دستگاه‌ها را در اختیارمان قرارداد اعلام آمادگی کرده است و امیدوارم تمامی موانع رفع شود تا از این دستگاه‌ها برای فصل آینده استفاده کنیم.

کد خبر 6098371

دیگر خبرها

  • اعطای تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • تکلیف تغییر نام استقلال مشخص شد
  • تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی بانک رفاه به دارندگان کارتخوان
  • رئال یا مونیخ؛ امشب تکلیف دیگر فینالیست مشخص می‌شود
  • آخرین وضعیت متقاضیان تسهیلات مسکن در این بانک مشخص شد
  • تکلیف دومفریس در اینتر تا ۲ هفته دیگر مشخص می‌شود
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • تکلیف قهرمان روز آخر مشخص می‌شود
  • تکلیف سردار آزمون با رم مشخص شد
  • وزارت ورزش تکلیف VARرا مشخص کند/امیدوارم فصل آینده VARداشته باشیم