Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مهدی صفری، معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه اظهار کرد: این نامه را پیگیری می‌کنیم و امیدواریم این ایده به نتیجه برسد.

به گزارش ایرنا، صفری افزود: اگر این ایده عملیاتی شود می‌تواند مسائل تجاری میان کشورهای عضو پیمان شانگهای و کشورهای قدرتمندی همچون چین، هند، پاکستان و روسیه را حل کند.

وی درباره زمینه‌های تقویت همکاری کشورمان با اعضای سازمان همکاری‌های اقتصادی دریای سیاه، تاکید کرد: باید بتوانیم مسیرهای ارتباط با کشورهای عضو این سازمان را متنوع کنیم و از مسیرهای مختلف چون شمال اروپا، آسیای مرکزی و قفقاز برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر امور خارجه افزود: یکی از مسیرهایی که از طریق آن می‌توانیم به شمال اروپا برویم دریای سیاه است که این همکاری از طریق چین، بندرعباس، جمهوری آذربایجان، گرجستان و دریای سیاه و از آن سو از طریق رومانی و صربستان به دیگر کشورهای اروپایی است.

صفری گفت: سازمان همکاری‌های اقتصادی دریای سیاه می‌تواند با ۱۰ عضو اکو (سازمان همکاری‌های اقتصادی) می‌تواند ابتدا در زمینه حمل و نقل و سپس در حوزه‌های تجاری، اقتصادی و سرمایه‌گذاری مشترک فعالیت کنند.

معاون وزیر امور خارجه افزود: تمرکز خود را بر حمل و نقل گذاشتیم و ظرفیت خاصی در کشورمان داریم به ویژه در حوزه حمل و نقل که پارسال برای نخستین بار توانستیم در بخش ریلی این دالان تا ۱۵ میلیون تن کالا انتقال دهیم.

صفری با اشاره به نهایی شدن سند موافقتنامه دالان شمال - جنوب و اتصال دریای سیاه به خلیج فارس و با تاکید بر افزایش ظرفیت انتقال کالا از طریق این دالان، افزود: حجم انتقال کالا در این مسیر در سه بخش دریایی، ریلی و جاده‌ای به ۳۰ میلیون تن می‌رسد که برای تحقق این رقم باید زیرساخت‌های ریلی در این مسیر تکمیل شود.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه درباره روند بهره‌مندی ایران از عضویت اجرایی در سازمان همکاری‌های شانگهای گفت: در حال تنظیم فرم‌های مربوط و امضای ۴۵۰ سند مرتبط هستیم و تلاش می‌کنیم که این روند را کوتاه کنیم تا بتوانیم به طور کامل عضو شویم و تعامل خود را با اعضای این سازمان در زمینه‌های مختلف به ویژه عرصه اقتصادی آغاز کنیم.

وی افزود: روند تشریفات اجرایی عضویت در شانگهای مانند پیوستن ما به مجمع اقتصادی اوراسیا است که در حال تکمیل این روند و ارائه مدارک هستیم که بتوانیم تا پایان همین سال میلادی با پنج عضو این مجمع، وارد تجارت آزاد 5 کشور شویم که روسها و دیگر اعضای این مجمع مانند ارمنی‌ها با ما همکاری می‌کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: پیمان شانگهای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۲۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد

به گزارش قدس خراسان به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت‌ماه در نشست مشترک با نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان، معاونین استانداران خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان و جمعی از بازیگران مرز، ضمن بیان اینکه تقویت زیرساخت‌های شرق کشور در ریل و جاده حتما در ارتباط ما با افغانستان موثر خواهد بود، اظهار کرد: اگر زیرساخت‌های شرق کشور را بتوانیم در دستور کار مشترک بگذاریم، سبب افزایش همکاری‌ها خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی گفت: اگر بتوانیم عقبه ترانزیت در شرق کشور و استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و سیستان و بلوچستان درست بکنیم، در تعامل فی مابین و در تنظیم نقش‌ها تاثیر خواهد داشت و بسیار کیفیت خواهد بخشید.

وی بیان کرد: خراسان رضوی می‌تواند به دلایل مختلف از جمله ظرفیت تولید بالا، به عنوان پیشانی اجرای سیاست‌های کشور در مورد افغانستان در نظر گرفته شود.

نظری افزود: تلاش ما در طول عمر دولت در استان این بوده است که در وهله اول هماهنگی‌های لازم فی مابین ایران و افغانستان در مرز دوغارون بوجود بیاید.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: در سالم‌سازی‌ها، ارتقاء شرایط کیفی و کمیت‌ها، تغییرات خوبی اتفاق افتاده است. لذا مسائل رو به پیشرفت است که همینطور هم ادامه خواهد داشت.

لازم به ذکر است؛ در این نشست با حضور حسن کاظمی قمی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان از فرماندار شهرستان تایباد به جهت تسهیل در افزایش تردد ناوگان حمل و نقل تقدیر شد.

دیگر خبرها

  • شناسایی رسوب ۲۵ همت در سپرده دستگاه‌ها با حساب واحد خزانه
  • همکاری ایران و مجارستان در حوزه فرهنگ و هنر
  • وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر مطلوب نیست
  • سفر بارزانی به تهران، یک تحول مهم
  • تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد
  • سفیر ایران در دوشنبه: امنیت در آسیای مرکزی حائز اهمیت است
  • بن غفیر: حماس در حال بازی دادن ماست
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • بررسی علل سیاه شدگی میوه پسته باغات مزرعه کلانتر
  • علل سیاه شدگی میوه پسته باغات مزرعه کلانتر